Johnny Cash, The Man and The Music

Dominique Van Malder & Ride This Train

 • DO 20/02/20 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 14,00
  VVK: € 16,00
  KASSA: € 18,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 

In Johnny Cash, The Man and The Music slaan de band Ride This Train en acteur Dominique Van Malder de handen in elkaar om de muziek en de pittigste verhalen uit het leven van Johnny Cash te ballen tot een onvergetelijke voorstelling.

Ride This Train is een zeskoppig gezelschap dat geldt als de beste Johnny Cash-coverband van België en omstreken. Met veel respect en liefde brengen ze de grootste hits van de countrymeester. Staan zeker op de setlist: ‘I walk the line’, ‘Folsom Prison Blues’, ‘A boy named Sue’, ‘Jackson’ en ‘Ring of .re’.

Maar naast de band, de hits en de vergeten parels zorgt acteur Dominique Van Malder voor extra spelplezier, voor passie, humor en plezante informatie. Hij speelt Franky, extra bandlid en stoorzender want Franky heeft het niet makkelijk. Hij heeft een gouden hart maar is wat labiel. En vooral: hij denkt dat hij Johnny Cash is. Als Franky (of is het toch Johnny?) raast hij door tientallen prettig gestoorde mijmeringen of staat stil bij de tragische passages uit een gekweld bestaan. Het publiek wordt een avondje ondergedompeld in het countrybad van deze legendarische muzikant.

EEN CO-PRODUCTIE VAN BOOMCHICKABOOM VZW & CC HET SPOOR HARELBEKE