The Return of the Comeback

Kamagurka & Herr Seele

 • DO 30/01/20 - 20:30
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Of … 80 jaar Kamagurka & Herr Seele!

Al veertig jaar zijn Kamagurka en Herr Seele vrienden. Ze maakten samen iconische tv-programma’s (denk aan Lava), creëerden kunst en tot op vandaag maken ze samen de strips van Cowboy Henk.

En toch was het al zestien jaar geleden dat ze nog eens samen op de planken stonden. Jaren waarin ze weliswaar samenwerkten als schilders, tekenaars en schrijvers, maar niet als theatermakers. Het werd een vrolijk en creatief weerzien op de scène, zowel voor Kamagurka en Herr Seele als voor het publiek. Al na enkele voorstellingen werd duidelijk dat de magie het van de arbeid overnam.

Nu dit rijpingsproces achter de rug is, staan Kamagurka en Herr Seele klaar om Vlaanderen te veroveren met The Return of the Comeback. Een show die nu al een hoogtepunt uit hun absurdistische oeuvre is – een discipline die ze als niemand anders in Vlaanderen beheersen en geperfectioneerd hebben.