A Whisper of Paradise

Christmas with Anúna (IER)

 • ZA 14/12/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 21,00
  VVK: € 23,00
  KASSA: € 25,00
 • Sint-Sulpitiuskerk
  Sint-Sulpitiuskerk

  Grote Markt
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Recensie Anuna
 

Er zijn vanavond ook nog tickets te koop aan de kassa (aan de ingang van de kerk).

Voor de oudere jongeren onder ons: wat deed jij op 30 april 1994? Wel, de kans bestaat dat je op die dag voor het eerst kennismaakte met het ondertussen internationaal befaamde koor Anúna. En wel tijdens het Eurovisiesongfestival in Dublin, waar het koor voor het eerst zijn loepzuivere engelengezang voor een miljoenenpubliek etaleerde.

Intussen zijn we vijfentwintig jaar later en is een bezoek van Anúna aan België in de donkere decembermaand stilaan een traditie geworden. Het kerstprogramma A Whisper of Paradise bevat bekende kerstliederen zoals ‘Silent Night’ en ‘Away in a Manger’. Naast deze klassiekers zingt het koor ook Gregoriaanse liederen en put het inspiratie uit zowel religieuze bronnen als oude wereldse folkverhalen.

De Sint-Sulpitiuskerk is de ideale setting voor deze gewijde avond.