#LOCATIONS

Steiger

 • DI 22/10/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 12,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 16,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 80 min
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

“Sérieux sluit kinderlijke speelsheid niet uit, en omgekeerd. Steiger maakt geen muziek voor hokjes, en al evenmin voor rustige fietstochtjes. Tenzij u er de stokken in de wielen wilt bijnemen, natuurlijk.” 

Zo omschreef Focus Knack de muziek van Steiger, de meest recente exponent van de Belgische cross-overcommune binnen de moderne jazz- en elektronicalichting.

Sinds hun eerste ontmoetingen zijn Gilles Vandecaveye-Pinoy (toetsen), Kobe Boon (bas) en Simon Raman (drums) op zoek naar een eigen creatieve invulling. Niet zozeer als een afwijking van het klassieke format van het pianotrio, maar eerder als een onderzoek naar het potentieel ervan. Jazz? Zeker, al laten de muzikanten van Steiger zich niet intimideren door genregrenzen. Elektronica, hedendaagse muziek, vrije improvisatie en rock maken deel uit van de bandsynergie.

#LOCATIONS: voor al wie zijn muziekjes graag spannend heeft.