Diestortion

Crayon Sun & Gruppo di Pawlowski

 • VR 18/10/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • JH Tijl
  JH Tijl

  Begijnenstraat 1 / A
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

TIMING:
20u00 Doors
21u10 Crayon Sun
22u00 Change over
22u45 Gruppo di Pawlowski
23u30 Dj Eppo Janssen

Met Crayon Sun halen we de bluesrock en psychedelica van stal. De groep is het nieuwe geesteskind van Aldo Struyf en Dave Reniers (Big Dave voor de vrienden, herinner je The Electric Kings). Na de split van Creature of the Atom Brain duurde het niet lang tot Struyf een nieuwe soulmate vond in Big Dave. Zijn broeierige soulvolle stem roept voortdurend herinneringen op aan vriend-aan-huis Mark Lanegan, Nick Cave en af en toe zelfs Glenn Danzig. De nummers zijn verslavende mantra’s met zowel swamp als oosterse invloeden.

Liefhebbers van onsamenhangende waanzin, chaos, gekte en eclectische teringherrie zijn bij Gruppo Di Pawlowski aan het juiste adres (huisnummer 666). Mauro’s speeltuin garandeert steevast spektakel, maar nooit gratuit. Want dan ga je voorbij aan de fantastische songs van het Limburgse genie en zijn band. Beefheart en Zappa zenden hun bastaardzonen naar Diest.

Zorg dat je er bij bent.


i.s.m. JH Tijl