RAFKE GIRAFKE: Gruwelijke Rijmen

Jan Lachauer

 • ZO 18/11/18 - 16:00 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: /
  VVK: € 5,00
  KASSA: € 5,00

  Kinderen:
  VVK: € 4,00
  KASSA: € 4,00
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 65'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De voorverkoop voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Je kan zondag nog tickets kopen aan het onthaal in het Begijnhof.

De verfilming van Roald Dahls Gruwelijke Rijmen brengt in een ingenieus verhaal voor alle leeftijden een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar. Even hilarische als poëtische, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. En waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten. 

Verbluffend mooi geanimeerd door animatiestudio Magic Light Pictures (BBC) die ook al ‘De Gruffalo’ en ‘Stap maar op mijn bezemsteel’ maakte.

In het kader van Kunstendag voor kinderen worden de hele namiddag doorlopend workshops aangeboden.