Condor Gruppe & Kameel

diestortion

 • ZA 16/03/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • JH Tijl
  Begijnenstraat 1 / A
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

KAMEEL
Kameel, ofte 3 muzikanten die hun sporen verdienden bij o.a. Buscemi, Arsenal, Geike Arnaert en Yevgueni. Kameel slaat een brug tussen de energie van de rock-‘n-roll, de vrijheid van jazz, ruimte voor experiment uit de experimentele muziek en dit alles met respect voor melodie en compositie. 

CONDOR GRUPPE
In 2014 debuteerde de Antwerpse psychedelische rockgroep Condor Gruppe met ‘Latituds Del Caval’, een plaat vol exotische songs, fuzzy gitaren en groovende ritmes. Het zevental staat al jaren garant voor bijzonder meeslepende liveconcerten.

Op nieuwe plaat ‘Interplanetary Travels’ (2018) - de titel verwijst niet toevallig naar Sun Ra - verlegt Condor Gruppe zijn muzikale grenzen. De band neemt je mee op een betoverende tocht door de eigen stoffige platenkasten. De acht nieuwe, diverse songs klinken soms als de creepy soundtrack bij een horrorfilm, maar zijn net zo goed heroïsch en hypnotiserend.

diestortion, een concertconcept van JH Tijl en CC Diest. 
Dubbelconcerten met een kantje, beetje geflipt en niet gelikt.