The Ex (NL) & Six Hands

diestortion

 • ZA 03/11/18 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • JH Tijl
  Begijnenstraat 1 / A
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 
 

SIX HANDS
Deze Limburgers draaien al een tijdje mee.  Na enkele veelbelovende EP’s kwamen ze eind 2017 met een eerste langspeler JXTA. Een plaat vol lekkere instrumentale nummers, naar eigen zeggen beïnvloed door de heilige driehoek Battles-Fugazi-Karate. Meer moet dat niet zijn.

THE EX (NL)
Bijna 40 jaar is The Ex Nederlands spannendste muzikale exportproduct. Geboren in de lokale punkscene, en steeds met de blik strak vooruit, verkent de groep steevast de grenzen van wat aan te vangen valt met gitaar, bas, drums en stem. Doorheen hun imposante carrière werkte The Ex immers samen met getalenteerde musici en non-musici van divers pluimage: jazzmusici als Han Bennink, gitaarvernieuwers als Sonic Youth en Shellac maar ook culticonen als Kamagurka en Jan Mulder. Met hun consequente DIY-ethiek is The Ex na meer dan 25 albums en 1800 concerten over de hele wereld nog steeds een voorbeeld voor andere forward-thinking en underground bands en muzikanten.

Op 23 maart kwam ’27 passports’ uit, opnieuw zonder tussenkomst van een platenlabel of management. Hét bewijs dat je na een carrière van meer dan 39 jaar nog steeds briesend, spannend en smerig kan zijn. Als er één band in de Benelux het label van cultband verdient, dan is dat zonder enige twijfel The Ex.

I.sm. Autumn Falls // TOUTPARTOUT // Combo Agency // Cultuurcentrum Diest // Jeugdhuis Tijl
Meer Autumn Falls via http://www.autumnfalls.be/

diestortion, Een concertconcept van JH Tijl en CC Diest. 
Dubbelconcerten met een kantje, beetje geflipt en niet gelikt.