RAFKE GIRAFKE: Coco (NL-versie)

Lee Unkrich, Adrian Molina

 • ZO 16/09/18 - 14:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • Begijnhof Diest
  Aula Geertrui Cordeys

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Duur: 109'
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

De reservatie voor deze filmvoorstelling is afgesloten. Er zijn zondag nog tickets beschikbaar aan het onthaal in het begijnhof.

Een amusante, originele film die kinderen bijbrengt hoe bitterzoet melancholie kan zijn.

In het creëren van droomwerelden toont Pixar zich met Coco weer heer en meester. De animatiefilm over de dood is vrolijk en troostgevend en gaat laconiek met het thema om.

Hoe ziet het dodenrijk eruit? Een grimmige, trieste schaduwwereld? Niet volgens animatiestudio Pixar, specialist in het ontwerpen van fantasiewerelden: in Coco is het een metropool met zuurstokkleurige lichtjes, bevolkt door vrolijk versierde skeletten en fabeldieren in neonkleuren. Trams glijden tussen de huizen door; de architecten hadden een duidelijke voorliefde voor art-deco en doodshoofdmotieven. Je kijkt er je ogen uit: wie wil daar geen eeuwigheid wonen?

In Coco belandt hoofdpersoon Miguel, een praatgraag joch met een charmant kuiltje in zijn wang, per ongeluk in deze overdonderende sprookjeswereld. Hij ontmoet er overleden familieleden en leert dat niemand werkelijk dood is, totdat ze vergeten worden.

Deze filmvoorstelling wordt gratis aangeboden.