Cultuurbuur : Greg Cohen & Eleonore Strino

 • WO 10/10/18 - 20:00
 • ABO & -26: /
  VVK: /
  KASSA: /
 • CC Het Gasthuis
  Gasthuiskapel

  Gasthuisstraat 22
  3200 Aarschot
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

CULTUURBUUR : Cultureel lekkers in de Hagelandse cultuurhuizen
Cultuurbuur is een samenwerking tussen CC De Kruisboog Tienen, CC Het Gasthuis Aarschot, GC de Wildeman Herent, CC Diest en 30CC.

De in Berlijn wonende Amerikaanse contrabassist speelde jaren aan de zijde van Tom Waits en vele anderen. Zijn samenwerkingen zijn uiteenlopend. Zo stond hij op de scène met John Zorn, Tom Waits, Woody Allen, Elvis Costello, David Byrne, ... Hij werkte mee aan albums van Norah Jones, Fiona Apple, Bob Dylan, Lou Reed, Antony and the Johnsons,... Greg  stond ook al een paar keer op de affiche van Jazz Middelheim en ook op het  jazzfestival in Gent en behoort volgens vele jazzkenners tot de top van de nog levende jazz contrabassisten. 

Eleonora Strino is een jonge jazz gitariste uit Napels. Ze studeerde af aan het Conservatorium van Napels en Amsterdam. Daarna schuimde ze de italiaanse jazzscene af, vaak aan de zijde van gerenomeerde jazzmuzikanten uit binnen -en buitenland. Greg zag haar op een festival optreden en was gefascineerd door haar gitaarspel. 

Greg en Eleonora namen samen de cd "Si,Cy" op. Dit album is een ode aan de Amerikaanse componist Cy Coleman, bekend van nummers als Wichcraft en The best is yet to come.

Info & tickets : www.hetgasthuis.be

Ticketprijzen € 12 (basis) - € 10 (vrienden). Bestel hier je tickets!