Workshop : Je eigen kerstbûche maken

Ann Koekepan

  • DO 20/12/2018 - 19u > 22u

  • 35 euro (inclusief alle ingrediënten)
  • Begijnhof Diest
    Begijnenkamer

    Infirmeriestraat z/n
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

  • Deelnemers: min. 8 – max. 10
  • Meebrengen
    schort, plastieken doos om je kerstbûche mee naar huis te nemen

Jingle bells, jingle bells! Je leert een luchtige biscuit en zachte, lichte meringue-botercrème te maken. Met deze twee onderdelen kan je ook later, thuis, heerlijk gebak maken, zoals een biscuit met slagroom en aardbeien in de zomer of cupcakes met een lekkere toef botercrème.

Je versiert de biscuit die de lesgeefster reeds klaarmaakte: lekker ouderwets of net modern, je bepaalt het zelf. De lesgeefster helpt je graag met de decoratie. De bûche blijft in een koele kelder of berging goed tot Kerstmis. Maar om ons geduld niet té lang op de proef te stellen, proeven we ondertussen van de reeds klaargemaakte bûche.