Van tekenpotlood tot pastelkrijt

Zefiloe

 • 3 lessen vanaf wo 07/11/2018

  WO 07/11/2018 - 19u30 > 22u
  WO 14/11/2018 - 19u30 > 22u
  WO 21/11/2018 - 19u30 > 22u


 • 65 euro (inclusief alle materialen)
 • Begijnhof Diest
  Apostelenconvent

  Infirmeriestraat z/n
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 • Deelnemers: min. 7 – max. 12

Wegens zwangerschap van de lesgeefster wordt deze cursus afgelast en verplaatst naar seizoen 19-20.

Zin om wat vaker te tekenen en te schilderen? Recent onderzoek wijst uit dat creatief bezig zijn stress vermindert. Iedereen is creatief, maar soms is er een vleugje extra inspiratie voor nodig om het naar buiten te laten komen. Dat is net wat we in deze cursusreeks gaan doen.

Je leert op een laagdrempelige manier een grote verscheidenheid aan beeldende materialen kennen via eenvoudige opdrachten waar iedereen iets mee kan. We werken met kleurpotloden, pastelkrijt, aquarelverf, bister, Oost-Indische inkt, houtskool, pastelpotloden en nog meer! Nieuwe materialen ontdekken en plezier in het tekenen ervaren staan voorop, niet het technisch juist leren tekenen. Er is geen basiskennis vereist.

Op het einde van de reeks ga je naar huis met een miniboekje met tekeningen en tonnen inspiratie om thuis aan de slag te gaan. Kom meedoen en ontdek hoe ontspannend tekenen voor jou kan zijn!