Platonov

Matthias Van de brul

  • WO 15/05/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
  • ABO: € 12,00
    VVK: € 14,00
    KASSA: € 16,00
  • Den Amer
    Grote zaal

    Nijverheidslaan 24
    3290 Diest
  • Wachtlijst & ruilshop
    Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Gewijzigde datum! De voorstelling gaat door op woensdag 15/05/19 (ipv do 16/05). Tickethouders worden persoonlijk verwittigd.

Tjechovs eerste stuk 'Platonov', over een alcoholverslaafde dorpsleraar, is misschien wel een van zijn meest onstuimige stukken.

De jonge speler-maker Matthias Van de brul ontbeent Platonov en voert vier personages op die heen en weer strompelen tussen dronkenschap en ontnuchtering. Een wrange komedie over een gedesillusioneerde schoolmeester die zijn wereld ziet wankelen. Even schalks als wanhopig trekt hij alles en iedereen mee in zijn val. Wie houdt zich overeind?

Op de scène staan raspaarden Johan Knuts en Leen De Veirman (o.a. Toneelgroep Ceremonia) naast jonge veulens Matthias Van de brul en Charlotte Wellens, die beiden pas afstudeerden als Master in het Drama aan LUCA School of Arts in Leuven.

 

 Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, een platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant door samenwerking van deze acht cultuurcentra: CC Diest, CC 't Gasthuis Aarschot, GC De Wildeman  Herent, CC Strombeek, CC Westrand Dilbeek, CC 't Vondel Halle, CC De Kruisboog Tienen en 30CC Leuven.