Eerie square dances of the future

Eriksson Delcroix

 • DO 09/05/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 15,00
  VVK: € 17,00
  KASSA: € 19,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Het verlaten van bewandelde paden kan soms tot spannende resultaten leiden. Na drie albums met melancholie als ondertoon kozen Bjorn Eriksson, Nathalie Delcroix en hun vijfkoppige band ervoor om het iets zwieriger aan te pakken.

Want het was tijdens een uit de hand gelopen opnamesessie dat de band plots in een vreemde, aangename en bovenal zéér dansbare groove terechtkwam. Het spelplezier spatte van de snaren, de zon verdreef de schaduw en een driest plan was geboren en resulteerde in Eerie square dances of the future.

Opgewekt stappen Eriksson en Delcroix nu uit het donker, zelfverzekerd verlaten ze hun natuurlijke omgeving, hun muzikale comfortzone. Nog altijd met één been in het Amerikaanse moeras, vastgezogen in de bluegrass, rockabilly en de cajun, maar het andere been in de zompige Belgische klei. Twee werelden, één verlangen: let’s dance!

 

BJORN ERIKSSON
NATHALIE DELCROIX
gitaar
TIM COENEN
ELKO BLIJWEERT
drums
ALAIN RYLANT
bas
PETER PASK
banjo
KARL ERIKSSON