(B)

Siamese Cie

 • DI 30/04/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

"The fight is won or lost far away from witnesses – behind the lines, in the gym, and out there on the road, long before I dance under those lights." Muhammad Ali

De makers van de fenomenale dansvoorstelling 'Badke' – twee jaar geleden te zien in Den Amer –  zijn terug met een nieuwe danstheaterproductie. In (B) sleuren Koen Augustijnen en Rosalba Torres Guerrero het publiek diep mee in hun fascinatie voor zowel de Ars Pugulistica, of de kunst van het boksen, als voor de danskunst in zijn hedendaagse veelvormigheid.

Waar de danskunst voor het publiek uitdrukking geeft aan vele menselijke emoties doet de bokssport dat in de publieke gewelddadige intimiteit tussen twee topatleten.

(B) is een energieke, uitputtende en snoeiharde ode aan het boksen, de dans en het leven. De choreografieën en scènes dragen volle warmte voor de strompelende, sukkelende mensheid uit. Met aandacht voor de dagelijkse opeenvolgende rondes van een nooit eindigend gevecht: om in leven te blijven en om, ondanks alles en steeds opnieuw, dat leven zin te blijven geven.