Niet doen!

Bruno Vanden Broecke & Peter De Graef

 • DO 25/04/19 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Iconisch toneel!
Een clash tussen archetypen,
een mythisch treffen, zeg maar …
Van emotie versus ratio,
fantasie versus werkelijkheid.
Het vragen wordt in vraag gesteld.
De twijfel, betwijfeld.
Wat rest ons?
Als intellectualisme banaal blijkt,
kennis beperkend,
en de hele wereld vastdraait
in wetenschappelijk onderbouwde
tegenstrijdigheden?

Wie de neuk zijn wij!?
Wij mensen?

Een zoektocht,
alweer …

Bruno Vanden Broecke en Peter De Graef leerden elkaar kennen tijdens de opnames van 'Den elfde van den elfde' en voelden meteen dat er een klik was. Op vraag van Vanden Broecke schreef De Graef een stuk voor de twee, Niet doen!.

Peter De Graef: "Als auteur geraak ik dan opgewonden, omdat je voor zo iemand een partituur kan schrijven die de mogelijkheden van het medium aftast. Je kan de grenzen gaan opzoeken van het narratieve en het beeldende. Dus ik zit nu in de laatste rechte lijn van een heel merkwaardig stuk, voor ons twee geschreven … Enerzijds mooi, toegankelijk, maar tegelijk ook veelzijdig en gelaagd. En hopelijk ook suggestief, brutaal, ontroerend en kwetsbaar soms."