Het beest in u

Tom Van Dyck

 • DO 14/03/19 - 20:30 AFGELAST
 • ABO & -26: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Op donderdag 14 maart zou Tom Van Dyck bij ons te gast zijn met zijn voorstelling ‘Het Beest in U’. Maar zoals je mogelijk via de media reeds vernam, moet Tom wegens gezondheidsredenen zijn voorstelling annuleren. Er is momenteel geen zekerheid of de voorstelling opnieuw ingepland kan worden. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Transhumaan Mentor Tom Van Dyck doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar de leef-, denk-en doepatronen van dieren. Hij ontdekte wederkerende systemen die het succesverhaal van heel wat dieren verklaren. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen. Een vernieuwde kijk op de homo sapiens met praktische tips die onmiddellijk toepasbaar zijn op ieders leven, in gelijk welke situatie.

Kom kennismaken met deze methode en reserveer nu je zitje voor de initiatiecursus. Wees geen struisvogel die zijn kop in het zand steekt en ontdek het beest in u.

Tom Van Dyck schreef, regisseerde en acteerde in 'Van Vlees en Bloed', 'Met Man en Macht' en 'Den Elfde van den Elfde'. Hij speelde mee in successeries als 'Het Eiland', 'In de Gloria', 'Alles Kan Beter', 'Matroesjka's', 'De Parelvissers' en 'Frits en Freddy'. Dit televisieseizoen is hij te zien in 'De Bende van Jan de Lichte' (VTM) en 'Over Water' (VRT).

 

tekst en spel
TOM VAN DYCK
wetenschappelijk advies
PROF. GEDRAGSBIOLOGIE HANS VAN DYCK
coach
WIM HELSEN