In werkelijkheid

Spinvis solo (NL)

 • DO 28/02/19 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO: € 16,00
  VVK: € 18,00
  KASSA: € 20,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

In werkelijkheid zit het anders. In werkelijkheid zit alles altijd anders.

Speciaal voor het theater schreef Spinvis een muzikaal verhaal over De Werkelijkheid. Samen met hem en theatermaker en multi-instrumentaliste Saartje Van Camp, met wie hij ook de succesvolle voorstelling 'Oogcontact van de eenzaamste soort’ maakte, verdwalen we in het labyrint van Waarheid en Schijn.

Achter ieder verhaal zit een ander verhaal. En ook dat verhaal vertelt niet alles. Alles … kunnen we dat ooit weten? Willen we dat wel weten? In werkelijkheid tasten we in het duister. In werkelijkheid willen we niet anders.

In werkelijkheid is een visuele en muzikale vertelling met veel nieuwe en oudere liedjes van Spinvis. Vaak opnieuw gearrangeerd. Soms verstild. Soms keihard.