Gelukzoeker

Bert Gabriëls

 • DO 22/11/18 - 20:30 BESTEL TICKETS!
 • ABO & -26: € 13,00
  VVK: € 15,00
  KASSA: € 17,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

In z'n nieuwe show Gelukzoeker gaat Bert Gabriëls op zoek naar geluk. In een zotte wereld, in rare mensen, in dikke boeken en in de krant, overal zit wel wat geluk. Bert hakt het eruit met stevige grappen, scherpe observaties en veel harde meppen humor. Hij geeft 100% garantie op geluk, al vanaf de aankoop van een kaartje. Want een heel groot deel van geluk, zit in gelul.

Bert Gabriëls maakte naam met programma's als 'Zonde van de Zendtijd', 'Absurdistan' en 'Advocaat van de Duivel', maar ook met de docureeks 'Terug naar Eigen Land'. Met al die ervaringen op zak gaat hij weer het podium op voor het pure comedywerk.

De Standaard / Hij vertelt de slimste grappen in het circuit en verpakt ze in een heerlijke themavoorstelling over geluk. (****)