Wachten op Do Groot

De Frivole Framboos

 • DO 08/11/18 - 20:30 LAATSTE TICKETS
 • ABO & -26: € 21,00
  VVK: € 23,00
  KASSA: € 25,00
 • Den Amer
  Grote zaal

  Nijverheidslaan 24
  3290 Diest
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

 

Een me(ga)lomane reis richting de oorsprong, zeg maar de big bang van de muziek, de noot waarmee het allemaal begon, do groot, dat is de nieuwe voorstelling van het virtuoze duo De Frivole Framboos.

Werken van bekende componisten worden ontleed, musicologische verbanden tussen stijlen en ritmes ontbloot, het Vlaamse levenslied gaat aan de wals met de Beethovense romantiek en de barokke Bach barst voor de gelegenheid uit in levenslustige charmezang.

Reizend door het verleden zet De Frivole Framboos de tijd op zijn kop en zoekt het antwoord op de vraag wat er zou gebeuren als vroegere tijden de toekomst waren geweest: Zou Mozart zich hebben laten inspireren door Stromae? Zou James Last van invloed zijn geweest op Wagner? En hoe zouden Bach en Beethoven hebben geklonken als Wagner eerder had geleefd dan zij?

Het zijn vragen waarop we in Wachten op Do Groot eindelijk een antwoord krijgen.