Verdrongen

De Tartaren en HETGEVOLG

 • WO 17/10/18 - 20:00 UITVERKOCHT
 • ABO & -26: € 10,00
  VVK: € 14,00
  KASSA: € 14,00
 • GC den egger
  Rode Zaal

  August Nihoulstraat 74
  3270 Scherpenheuvel
 • Wachtlijst & ruilshop
  Wil je tickets maar is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan hier in op de wachtlijst. Tickets te veel? Gebruik dan onze handige ruilshop. Meer info over de werkwijze vind je bij Wachtlijst & Ruilshop. Vergeet zeker niet je telefoonnummer in het vak 'Hoe wil je gecontacteerd worden' te noteren. WACHTLIJST & RUILSHOP

Ons contingent van tickets is reeds de deur uit. Je kan nog wel tickets aankopen via GC den egger (www.denegger.be of 013 460 650).

Het leven van Mia en Marleen wordt overhoop gegooid. In één klap staan ze aan de andere kant van de lijn. Worden ze verdrongen of verdringen ze zichzelf? Waar komt dit vandaan? Je werk en collega's kwijt, je inkomen gaat achteruit. En dan krijg je nog eens een continue druk én de steeds weerkerende pijnlijke prikkels.

Mensen die van een vervangingsinkomen leven, voelen zich vaak schuldig, verdrongen, zelfs geviseerd. Ligt de verantwoordelijkheid bij hen of de samenleving? Deze confronterende realiteit brengen het Leuvense sociaal­artistiek gezelschap De Tartaren en de Turnhoutse theaterwerkplaats HETGEVOLG op artistieke wijze tot leven. Samen geven ze mensen die anders misschien geen kansen krijgen een eigen stem.
 

In samenwerking met OCMW Diest, GC den egger en het Sociaal Huis/OCMW Scherpenheuvel-Zichem in het kader van de Werelddag van Verzet tegen Armoede.

 
  EEN ORGANISATIE VAN GC DEN EGGER.
DEZE VOORSTELLING KAN JE OPNEMEN IN JE ABONNEMENT VAN CC DIEST. BEPERKT AANTAL TICKETS BESCHIKBAAR.